maanantai 7. marraskuuta 2016

Tuhti pubipiiras marraskuuhun


Nyt kun on jumalattoman kylmä näin unkarilaisen silmin, niin pitää syödä tuhtia ruokaa (jossa on pekonia).

Tässä piiraassa on kaikkea, mitä ruumis ja sielu kylmässä kaipaavat; juustoa, lihaa, pekonia ja murotaikinaa. Erityisen hyvin tämän seuraksi sopiikin perinteinen englantilainen bitteri. Sen takia nimesin koko piiraan pubipiiraaksi.










Pubipiiras on esittänyt yhtä pääosaa eräässä olutohjelma Kippiksen jaksoista, joten voit katsoa ohjeen ja piiraaseen sopivat oluet Kippiksen sivulta. Jos kiinnostaa, miten ohjelman vieraat tykkäsivät piiraasta ja mikä oluista valittiin parhaimmaksi juomasuositukseksi, niin kuuntele myös podcast. 

Sitten vaan kynttilät palamaan, pubipiirasta pöytään, niin kyllä tässä marraskuusta selvitään!

2 kommenttia:

  1. Kokkailin piirakkaa ja samalla kuuntelin podcastia. Podcastissa mainitsit piirakan täytteenä myös cheddarin, mutta reseptissä tätä ei ole. Puuttuuko siis ohjeesta vai mainitsitko epähuomiossa? Raastoin itse piirakan päälle cheddaria, mutta asia jäi kiinnostamaan, koska mainitsit myös vähentäneesi alkuperäisestä ohjeesta rasvan määrää, eli koskiko tämä kenties juuri juustoa?

    VastaaPoista
  2. Joo, se oli juuri se! Mutta hyvää se on cheddarillakin!

    VastaaPoista