lauantai 12. syyskuuta 2015

Aamiainen Bulevardilla - ravintola Bröd


Hotelliaamiainen on kuin minimatka. Syö sen missä vain, tuntuu että on ulkomailla. Siksi sen voikin nauttia 5 minuutin kävelymatkan päässä omasta kodista, ja silti on päässyt tuntemaan hetkeksi matkafiiliksen.

Olimme viime viikonloppuna isoissa juhlissa ja siksi yötä hotelli Indigossa ja testasimme tietysti aamiaisen siellä sijaitsevassa ravintola Brödissä.  Hauskaa on, että hotelli on todella vain muutaman minuutin päässä kotoa.

'Aamiainen oli oiva. Pidän ravintolan vaaleasta, vähän Tanskaan vivahtavasta sisutuksesta (tottakai, RAKASTAN tanskalaistyyliä).  Paljon valoa ja erilaisia pintoja. 

Aamiainen on lempiruoka-aikani ja kotonakin teemme joskus niin että syömme todella ison aamiaisen, jolla korvataan luonaskin. Olen ollut jo kauan sitä mieltä, että aamiaisessa laatu korvaa määrän, parempi että on vähän hyvää kuin iso valikoima yhdentekeviä ruokia. 

Brödin aamiainen oli hyvä. Pekoni oli rapeaa (se on tärkeää), tarjolla oli croissantteja, joita syön aina aamiaisella, hedelmiä oli paljon ja ne oli leikattu sopiviksi paloiksi. Maut olivat hyviä ja aamiaispöytä pysyi kauniissa järjestyksessä koko ajan. Henkilökunta oli ystävällistä ja jaksoi kaataa kahvia väsyneille juhlijoille. Ja muillekin.

Itse pystyi keskittymään vaan olemaan, syömään laiskasti ja fiilistelemään sitä hauskan kansainvälistä oloa, mikä hotelliaamiaisilla aina tulee. 

Nyt kun aamiaiset ja brunssit ovat muotia, ja kaikki brunssipaikat ovat täynnä, niin älkää unohtako, että hotelliinkin voi mennä aamiaiselle, vaikka siellä ei yöpyisikään.  Menkään siis ihmiset hotelleihin aamiaiselle, se on kuin minimatka! 

Kiitos Hotelli Indigolle aamiaisen tarjoamisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti