Parhaimmat reseptit syntyvät yleensä vahingossa.
Tämä on sellainen.
Tomatti&metsäsieni-lasagne
Kastike:
Öljyä, 1 sipuli pienittynä, 1 prk Arlan Herkkutatti-Timjami créme fraiche (jota sain Arlalta pari purkkia), pari tomaattia pienittynä, 3 dl tomaattikastiketta, 1-2 dl vettä, suolaa ja pippuria, 1 tl Provencen yrttiseosta, kaksi kourallista metsäsieniä (tuliaisina Kuopiosta. Paras tuliainen) pieniksi rusennettuna, parmesania, lasagnelevyjä.
Kuullota sipuli, lisää tomaattikastike ja créme fraiche, tmaatit, tomaattikastike ja vesi (huutelin jämät tomaattikastikepurkista). Anna kiehua hetken, lisää sienet ja lisää vettä, jos sienet vievät kaiken nesteen.
Öljyä uunivuoan pohja, sitten hieman kastiketta pohjalle, lasagnelevyt, kastiketta, levyt jne. kunnes kastike loppuu. Päälle parmesania ja uuniin 180 asteseen noin puoleksi tunniksi. Kurkista uuniin välillä ja lisää vettä jos näyttää olevan kuivumassa.
Tuloksena törkeän hyvää ja maukasta sieni-lasagnea. Lämmitettynä se oli vielä parempaa. Oi.
Ps. Itselleni tein "lasagnelevyt" juustohöylällä siivutetusta kesäkurpitsasta osaan vuokaan, ( GI-ruokavalion takia), toimi hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti