lauantai 29. joulukuuta 2012

Pure Bistro talvella


Kävin Pure Bistrossa viimeksi kesällä. Kiva, ajattelin. Ja jotenkin unohdin paikan. Sijainti kun on minulle vähän hassu. Lähellä mutta kaukana.

Nyt pääsin ihanan Annen, Anjan ja Päivin kanssa sinne syömään. Kiva se oli vieläkin, muistin oikein.Päivän lounas oli seinällä.

Aluksi tuotiin leivät pöytään pussissa. Fani. Ja alkujuomaksi joku lingottu vihannesmehu, joka näytti porkkanalta ja maistui punajuurelta. Juuri se makuinen, että sen oli pakko olla terveellistä. Onneksi oli myös glögiä.
Härkätartar. Perinteinen mutta hyvä. Lasi viiniä myös.
Pääruuaksi mehevää lohta ja punajuurta. Oli myös perunalaatikkoa, passasin. Vihaan laatikoita. Saan tehdä niin, olenhan puoliksi unkarilainen.

Anne söi ihanalta näyttäviä kasvisruokia. Listalla oleva suolassa paahdettu sellerinjuuri ja tryffeliä oli juuri niin hyvää, kuin miltä se kuulostaa.
Jälkiruuaksi Romtof eli rommiruukku. Rommissa mehustettuja kirsikoita (kai), piparkakkumuruja ja vaniljakreemiä. Erittäin hyvä espresso.Itse en huomannut ollenkaan sisustushelmeä, onneksi muut vinkkasivat. Hauska baaritiski.

Bonuksena tapasin yhden seuraavan Top Chef-ohjelman kilpailijoista, Pertti Kallioisen. Yritettiin udella sarjan tapahtumia, mutta hyvin Pertti torjui utelut.

Kannatti käydä. Kiitos Annelle ja Anjalle, että mentiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti