perjantai 3. maaliskuuta 2017

Fetakasvisohrattoa ja HURJASTI olutasiaa!

Oluesta ei varmaan voi kirjoittaa liikaa. Siksi tervehdin ilolla Olutpostin uusia nettisivuja, joihin olen kaiken lisäksi saanut itse tuottaa aineistoakin. 

Sivuilta löytyy vinkit olut- ja makkaratastingiin ja lisäkkeenä tarjottava feta&kasvisohrattto tryffelimajoneesin ja raikkaan chimichurrin kera. Katsopa reseptit!

Lisämausteena tarjoan tässä blogissa, vähän alempana, vastauksen siihen, mitä oluita tässä tastingissa käytettiin....


Olutpostin sivulta löytyy myös kaikki olutblogit, ajankohtaisia uutisia, olutarvioita ja vaikka mitä. Jos olisin sinä, niin seuraisin. 

Ps. Olut ja makkaratastingiin kannattaa sitten hankkia HYVIÄ makkaroita. Minä kannatan omaa maatani ja ostan makkarat Feri´s Sausagelta. Nam. (eikä ollut sitten mikään maksettu mainos).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti