perjantai 3. marraskuuta 2017

Mitä kaikkea noloa teet kauneuden eteen? Ja ARVONTA!


Kirjoitin jo kesällä kauneusnikseistä, joita kaikki tekevät, mutta mistä ei kukaan puhu. Postaus sai paljon sekä lukijoita että kommentteja, joten lupasin jakaa niitä uudelleen blogissa. Alkuperäisen postauksen ja siihen liittyvät lisävinkit näkyvätkin täällä.

Nyt käsittelelemme tätä samaa asiaa myös podcastina Elsan ja Anikon Kuplassa.  Eli vuorossa nolot kauneusvinkit. Mukana myös jeesusteippi ja pikkuhousunsuojat. Niitä voi käyttää kauneuteen. Kyllä!

Viemme keskustelussa kauneus-asiaa pidemmälle pohtimalla, miten nämä kauneusvinkit muokkaavat kauneuskäsitystä,  miksi häpeämme jotain mitä teemme kauneuden eteen, mitä häpeämme itsessämme ja mitä haluamme parantaa itsessämme niin ettei toiset edes huomaa sitä.

Tähän kuuluu myös isompana asiana oman peilikuvan hyväksyminen sellaisena kuin se on. Elsan kanssa olemme molemmat hieman pyöreitä ja molemmilla keisarileikkaus (tai minulla siis kaksi) on jättänyt jäljen myös vatsan muotoon, joten ruumiinkuvan hyväksyminen, vatsan peittäminen tai jonkun muun vartalonosan korostaminen on ollut tietyn työn takana.


Tässäkin, Ihan Ulkona-kirjassa olevassa kuvassa minua ärsyttää lukematon asia; Hiusteni harmaat näkyvät osin, tukka on sotkuinen, kaksoisleuka (suurin kompleksini) näkyy myös, nenä on tosi iso ja iho hieman vihertävä. Puhumattakaan, että ärsyttää kun rinnat ovat niin isot ja näytän pullealta.

Kun näytän saman kuvan muille, näitä asioita ei edes huomaa. Näin oma kuva ja muiden näkemä ovat kaksi täysin eri asiaa.Miten korjaan näitä omia kauneusvirheitäni ja mitä mieltä olen ulkonäöstäni muuten?  Mitä mieltä XL- mallinakin toimiva Elsa on omasta ulkonäöstään ja millä hassuilla vinkeillä hän kauneuttaan hoitaa?

Kuuntele podcast, niin tiedät! Ja katso youtube-video, missä jaamme top 5 noloimmat vinkkimme!

Laitan tähän arvonnan pystyyn! Ihan Ulkona-ruokakirja arvotaan niiden kesken jotka antavat ihan mitä vain palautetta podcastista ensi tiistaihin 7.11. mennessä! Saa laittaa tähän alle tai anikomaria (at) hotmail.com. Ja noloja kauneusvinkkejä saa laittaa...

8 kommenttia:

 1. Podcastit olivat ihan mahtavia!
  Mun kauneusvinkki mokani oli se, kun hinkkasin naama ja erityisesri nenäaluetta hammastahnalla. Naamaa kirveli ihan sairaasti! Ja luulin et mun naama paloi.

  anastasiia.nikolenko@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tälläistähön naisen elämä parhaimmillaan ( ja pahimmillaan) on. Erehdysten kautta oppii;)
  Minä olen " vaalentanut" sitruunanmehulla hiukseni. Karmea, kärähtänyt lopputulos siitä seurasi.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. No, itse laitan pieniin matkapulloihin aineita, enkä myöhemmin muista enää, mitä ainetta on missäkin pullossa, siinä sitten reissussa laitan jotain tököttiä naamaan, miettien että ei tämä nyt ihan oikein mennyt...

  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 4. Upeat podcastit! Kookosöljyä hiuksiin, ajattelin että ihan pikkasen vaan hiuksia ravitsemaan. Mutta oli ne aika rasvaisen näköiset siitäkin pienestä ripsauksesta.

  VastaaPoista
 5. Olipas mukavaa ja hyödyllistäkin kuultavaa! =) Hyviä vinkkejä näin pikkujoulukauden alkuun.

  VastaaPoista
 6. Podcastit oli super! Olen tehnyt kananmunasta ja oliiviöljystä "hiusnaamion" silloisiin alaselkään ylettyviin hiuksiin. Voi luoja sitä löyhkää ja rasvan määrää letissä... ostan nykyisin naamiot kaupasta.

  Maija
  maija.seppanen90@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen nähnyt sinut muutaman kerran livenä. Emme ole sen kummemmin jutelleet, mutta olemuksesi säteilee ja näytät upealta :) Kauneusvinkkinä itselleni, ostin tänään muotoilevan aluspaidan ja toivon sen jotenkin toimivan.... tosin en nähnyt mitään eroa ennen ja jälkeen peilikuvassa :D

  VastaaPoista
 8. Poistin kylmävahaliuskalla ylähuulesta lähes näkymättömät viikset ja sain tilalle pitkäkestoisen, ärhäkän, viiksien muotoisen ihottuman :D
  -Marianne

  VastaaPoista