Pääosassa on se, että juuston, oliiviöljyn ja balsamicon kanssa raastetaan mukaan pakkasessa ollutta tomaattia, josta tulee ihan eri fiilis ja aromi kokonaisuuteen kuin vaikka viipaloidusta tomaatista. Olen käyttänyt tätä pakasteraastetomaattia myös salaattien päälle, risottoon ja vaikka mihin. Pidän nyt koko ajan yhtä tomaattia pakkasessa. Ihan sikahyvä keksintö!
Pakasteraastettua tomaattia ja mozzarellaa
1 pallo mozzarellaa tai burrataa
1 pieni tomaatti (laitettu pakkaseen ainakin 4 tuntia aikasemmin)
Oliiviöljyä
Balsamicoa
Sormisuolaa ja mustapippuria
Hyvää rapeakuorista leipää tai salaattipeti
Halkaise mozzarella ja levitä se lautaselle. Raasta päälle paljon tomaattia raastimen pienimmällä terällä. Pirskota haluamasi määrä oliiviöljyä ja balsamicoa kaiken päälle, viimeistele sormisuolalla ja mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti