Olen ollut laiskana, niin nyt tulee tässä parin päivän sisällä kaksi viikon reseptiä, lupaan!
Mutta ensimmäiseen: Kuusenkerkkäaika on parhaimmillaan. Helpoin (ja paras) tapa syödä niitä tehdä sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä:
Sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä
- 1 dl kuusenkerkkiä
- 1 dl tomusokeria
- Kannellinen hillopurkki
Poimi pienet, aromaattiset kerkät(muista poimia omilta mailta tai kysyä maanomistajan lupa, kerkät eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin).
Laita 1 dl huuhdeltuja kerkkiä ja 1 dl tomusokeria hillopurkkiin, kansi päälle ja ravistaa kunnolla. Tuloksena sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä, joita voi laittaa jäden, jälkkärien tai grillisafkan päälle tai napostella sellaisenaan. Parasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti