sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Viikon resepti: Sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä

Olen  ollut laiskana, niin nyt tulee tässä parin päivän sisällä kaksi viikon reseptiä, lupaan! 

 

Mutta ensimmäiseen: Kuusenkerkkäaika on parhaimmillaan. Helpoin (ja paras) tapa syödä niitä tehdä sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä: 
 


 Sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä

  • 1 dl kuusenkerkkiä
  • 1 dl tomusokeria
  • Kannellinen hillopurkki
Poimi pienet, aromaattiset kerkät(muista poimia omilta mailta tai kysyä maanomistajan lupa, kerkät eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin). 
 
Laita 1 dl huuhdeltuja kerkkiä ja 1 dl tomusokeria hillopurkkiin, kansi päälle ja ravistaa kunnolla. Tuloksena sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä, joita voi laittaa jäden, jälkkärien tai grillisafkan päälle tai napostella sellaisenaan. Parasta!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti