lauantai 6. kesäkuuta 2015

Aamiaissuosikki avokadomunat ja Sitä parempi Soppa - kirjasuositus!


Hyvää huomenta! Aamiainen, tuo lempiruoka-ajankohtani, on juuri nyt.

Uusin aamiaissuosikkini on ehdottomasti avokadomunat. En ollutkaan tiennyt, että avokadoja voi myös lämmittää, mutta aina oppii uutta. Tämän uuden asian opin Jotain Maukasta- blogin Marin uudesta keittokirjasta Sitä Parempi Soppa.



Kananmunat laitetaan koverrettuihin avokadonpuolikkaisiin ja sitten vaan uuniin.




Avokadomunat näyttävät kauniilta, ovat helppoja ja maistuvat juuri niin hyviltä kuin viikonloppu-aamiaisen pitää maistua. Paahdoin seuraksi kinkkua ja ruisleipätikkuja, joilla dippailin puolikovaa kanamunaa avokadon sisällä. Oi.

Yksi vinkki/varoitus; Tähän kuuluu sitten laittaa suolaa!



Helpon ja hauskan reseptin voi katsoa Marin kirjasta, jossa avokadomunien ulkonäkökin on vähän kauniimpaa luokkaa kuin minun toteutukseni.  Ja Marin kirjassa on niin monta muutakin hyvää reseptiä!



KIRJA MARI MOILANEN SITÄ PAREMPI SOPPA: SAATU ARVOSTELUKAPPALEENA
LAUTANEN: VINTAGE-ARABIA TEHTAANKADUN FIDASTA
MIELI: VIIKONLOPPUINEN

1 kommentti:

  1. Nuo ovat tosi kivoja;samanlainen ohje on avokadokirjassa,joka on kirjahyllylläni:)

    VastaaPoista