Tätä olemme tehneet skidien kanssa viime aikoina. Uunipaahdettuja tomaattichipsejä. Tekeminen kestää noin 1,5 minuuttia, kypsyminen noin 1,5 tuntia, syöminen noin 2,5 minuuttia.
Ota 6 tomaattia. Viipaloi ne terävällä veitsellä erittäin ohuiksi siivuiksi. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle, niin etteivät siivut kosketa toisiaan. Laita uuniin noin 150 asteeseen ja tue puulusikalla uuniluukku hieman raolleen. Anna kypsyä kunnes rapeita. Voit kääntää siivuja välillä.
Ja nämä syödään heti. Ei tarvitse mausteita tai mitään. Tomaatin maku itsessään riittää.
Ps. Samalla kun teet, voit kuunnella Elsan ja Anikon Kupla-podcastia nolosta kauneudesta. Tai osallistua arvontaan!
Eikä mitään öljyäkään paperin ja viipaleiden väliin? :)
VastaaPoistaEi mitään!
VastaaPoistaOk, näitä kokeilen huomenna, on just sopivia tomaatteja tuossa vadissa :)
VastaaPoista