maanantai 5. marraskuuta 2012

Mikä on Caponata?


No, vuoden 2006 Pirkan mukaan sen on kirpeä kasvismuhennos. Aina oppii!



Resepti löytyi mamalta, jonka luona olin evakossa Ski Expo-leskeyttäni.




Hyvää. Sekä sellaisenaan että lisäkkeeksi.

Ps. Terkut Rovaniemeltä!

3 kommenttia:

  1. Ihana toi "kirpeä kasvismuhennos" :) Näyttää hyvältä, sellaiselta oikein hotkittavalta sapuskalta ;) Meillä muuten taitaa olla samanlaiset lautaset, tai ainakin hyvin lähelle?

    VastaaPoista
  2. Noi on mun lapsuuden lautaset, ollut meillä ainakin vuodesta 1981....aika vanhat. Mut aina me niiltä syödään ,kun mamalle mennään.

    Toi kasvismuhennos on ihanaa, munakoiso muuttuu ihanan kosteaksi ja "lihaisaksi". Kyllä ne on osannut vuonna 2006....

    VastaaPoista
  3. Meneekö vain minun näytössä tuo indiedays ikkuna postauksesi päälle? Käytän chromea, kannattaa testata :) Ihanan näköinen annos!

    VastaaPoista