tiistai 21. elokuuta 2012

Skidikaravaanin Ravintolapäivä!


Sunnuntaina oli Ravintolapäivä. Joka kerta mietitään, että osallistutaan jollain teemalla. Mutta sitten ollaan, että ÄSH, mennään mieluummin muille syömään....


Nyt oltiin suurella lapsikaravaanilla(ainakin siltä se tuntui ja näytti) Roballa olevassa Warung(joka tarkoittaa indoksi ravintolaa) Indonesiassa. Meillä oli ex-indonesian-asujat ja me.


Paikka oli kiva. Siellä oli oikeasti indonesialaista ruokaa. Ja musaa. Ja tunnelmaa. Ja ihmisiä. Jipii.


Paistettua tempeh:iä(soijapavuista fermentoimalla tehtyä levyä), katkarapulastuja, kananyyttejä, kalapullia, sambalkastiketta ja tulisia kanankoipia, joita Atti söi yhteensä kuusi kappaletta.....Jengiä oli paljon ja jonoa myös. Ei toisi meitä haitannut, saatiin pöytä, hengattiin siinä ja Nora tilaili paikallisella kielellä lisää. Vanhimmat lapset katosivat nopeasti ja pienemmät söivät mitä ehtivät.Sitten vaellettiin ympäri Punavuorta etsimällä jälkkäripaikkaa. Kaikki olivat sulkeneet jo. Tai sitten pelästyivät meitä, niinkuin eräs sisäpihalla oliva kakkupaikka, josta tultiin katsomaan montako meitä on, ja todettiin meille skidikaravaanin nähtyään, vähä  pelästyneenä, että "meillä onkin täyttä".

Eli jälkkärit oli casa Munkkisaaressa. Ei ollut paha sekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti