perjantai 31. elokuuta 2012

Metsään liittyvää retkeilyä,syömistä ja ARVONTA!Minähän olen vankka kaupukilaiskakara, Töölön talojen suojissa kasvanut. Niin kuin faijakin oli. Kuitenkin suomalaista kulttuuria opettaakseen, unkarilainen(!) äitini raahasi meidän lapset joka syksy Nuuksion metsiin marjastamaan, että saisimme fiiliksen suomalaiseen metsään. Faija tosin jäi himaan. Ja kivaahan meillä oli.

Siksi yritän molempia pikku aa:ta innostaa myös metsäilyyn. Onneksi Mika on vanha partiolainen ja kokenut metsässäliikkuja. Joten jos me kaikki lähdetään, niin joku osaa ainakin kotiin. Se ei kyllä ole minä.

Metsässä on myös kivaa se, että siellä kaikki ruoka maistuu hyvältä. Siksipä kirjoitinkin metsäruokailusta taannoi jutun, jossa kokenut eräilijä, Kairin Harri kertoo ruokakokemuksistaan ja -vinkeistään. Ja tehtiin me Mikan kanssa sinne reseptejäkin. Lempireseptikseni valikoitui myslipatukat, sekä suolaiset (hapankorppua, siemeniä ja meetwurstia, niitä ollaan tehty myös juhliin) että makeat.  Mikan ja Pekan kuuluisa oluella ja Koskenlaskija-juustolla maustettu laavupaisti pääsi myös juttuun.


Ja koska on hyvä innostaa kaikkia menemään metsään ja ruokailemaan siellä, tässä tulee metsään liittyvä ARVONTA:

Tällä kertaa arvotaan RETKEILYRUOKA-SETTI retkeilyn, kiipeilyn ja laskettelun erikoiskaupan Camun nettikaupasta. Käy katsomassa minkä värisen retkeilysetin haluaisit: http://www.camu.fi/shop/retkeily/keittimet_ja_ruokailu/ 

Retkeilyruokasetti on nettikaupassa nimeltään MEAL KIT ja niitä on neljää eri väriä. Kirjoita haluamasi väri kommenttiboxiin.

Yksi onnellinen saa valitsemansa värisen retkiruokailusetin. Arvonta suoritetaan ma 3.9.

Hopihopi, nyt viikonlopuksi metsään fiilistelemään!

6 kommenttia:

 1. Voi tuollainen musta setti ois tosi upea:) Arvonnassa siis tiukasti mukana!

  VastaaPoista
 2. Navy blue ehdottomasti! Tulee usein tehtyä eväät mukaan, joten olisi kätevä kapistus..

  VastaaPoista
 3. Pidimme äänestyksen ja navy blue voitti..katotaan kuin käy!

  VastaaPoista
 4. Musta ehdottomasti, tämä toki vain minun mielipide.

  VastaaPoista
 5. Meidän lemppari metsäretkille on hapankorput joista toinen on voideltu voilla ja toinen maustetulla tuorejuustolla ja painettu vastakkain. Kun tulee nälkä niin hapankorput on hiukan ehtinyt pehmetä.

  Jos jostain syystä sattuisin voittamaan niin navy bluen valitsisin.

  VastaaPoista
 6. Vaikea valita punaisen ja mustan välillä, päädyn kuitenkin punaiseen ihan siitä syystä että erottuu paremmin jos sattuu putoamaan.

  VastaaPoista