lauantai 18. elokuuta 2012

Iltapäivätreffeillä kaupungilla.


Nyt on siirrytty siihen vaiheeseen parisuhteessa, että käydään treffeillä niinkuin yleensä tapaamisen alukaikuina. (tosin me ei kauheasti treffailu, kun Mika muutti suoraan meille jo ennen varsinaista seurustelua.)

Treffeillä on kiva käydä. Ehtii jutella ja suunnitella tulevaa.

Ja paikkakin oli kiva. Eilen Bulevard Socialin terassi.


Sisällä olisi ollut tilaa, mutta kello oli viisi iltapäivällä ja sisällä oli siihen vähän liian juhlallista.


Tilattiin menut. Rakastan menuita, jossa on paljon pientä syötävää. Farang on siksikin ihan suosikkini. Odotukset tämänkin suhteen oli suuria, menulistalla oli suosikkejani: kampasimpukkaa, tartaria, lammasta, baklavaa...


Ensin grillattua vihersimpukkaa, sitruunaöljyä ja manteli-chorizosalsaa. Ihanaa. Salsan nappaan kyllä kotiinkin käytettäväksi.


Marmorihärkä-tartaria, rapeaa leipää, kaprista ja harissamajoneesia. Mika hymyilee. On syytäkin, tämä oli lempiannoksemme koko menusta. Toinen syy on varmaan ihanan jykevät mini-retro-oluttuopit. Tykkään.


Odottamaani kampasimpukkaa, omenaa, pecorinoa, saksanpähkinää ja sitruunaa. Ihana liemi ja täydellinen kampasimpukka. Ja täydellinen tarjoilutapa. Rakastan simpukankuoria.


Hups, kesken kaiken rupesi satamaan. Ja paistoi aurinko. Hassua.


Minttulampaankyljyksiä, pinjansiemeniä, hummusta. Minulle täydellinen raakuus kyljyksissä, mutta voi olle että peruskuluttajalle vähän liian punaista....


Kivan väliruokamainen savulohi appelsiinikastikkeen kera. Ja fenkolisalaattia.


Vielä viimeiseksi pääruuaksi oli pitaleipää ja munakoisotahnaa, hummusta, kebabvartaat ja harissamajoneesia. Ihania makuja.

Hyvä menu, ainoan miinuksen antaisin siitä, että isoruokaiselle (kuten minä), ei ollut tarjolla mitään täyttävää hilihydraattia, kuten Farangissa ja Gaijinissa on riisiä. Ei varmaan olisi ollut kustannuksiltaan paljon tarjoilla menun läpi couscousia viereen. Sillä olisi saanut myös kaikki ihanat liemet kaavittua loppuun, nyt ne jäivät lautasille makaamaan....nyyh.

Hyvää oli, mutta ihan vähän liian vähän.Minulle.


Jälkkäri oli hyvä. Ja kahvi. Ja seura. Ja palvelu. Olin onnellinen.


Hyvä paikka siis, mutta älä mene liian nälkäisenä.

2 kommenttia:

  1. SB on kyllä kiva :) en ole menua siellä syönyt vaan sitä sun tätä ala cartesta, mutta pitää käydä menukin testaamassa.

    VastaaPoista