sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Pro Gaala 2017 - Juhlaa, juhlaa, juhlaa!


Vuoden parhaat juhlat olivat taas viime viikolla. Aromilehden Pro Gaala- eli ravintolaväen suurimmat juhlat.

Juhlassa syödään, juodaan ja valitaan ravintolamaailman Oscarit. Ja tietysti poseerataan. Vaikka Aromilehden kannessa. Tosin kaikki juhlavieraat pääsivät kokemaan tuon, katso vaikka!Pro Gaala järjestettin viidennentoista kerran ja humua oli kerrakseen.  Sirkusteemalla meitä viihdytettiin ja kyllä minä viihdyinkin. Juomaa, illallista ja ohjelmaa. Ravintolaväen tapaan.

(Minä muuten pääsin maistamaan menun etukäteen ja tekemään sille olutsuositukset. Ei huono).


Parasta juhlassa on pukeutuminen ja kaikki kaverit. Vanhat työkaverit kaikista duunipaikoista missä ravintola-uran ja sen jälkeenkin on ollut sekä muut samanoloiset ihmiset. Ravintola-alan tyypit ovat vaan parhaita. Ja he kyllä osaavat juhlia kunnolla!


Palkintoja jaettiin monia. Yllä Jani ja Maaret ovat valmiita palkitsemaan parhaan ravintolapäällikön. Lisäksi jaettiin mm.parhaan kokin, keittiömestarin, kahvilatyöntekijän ja opettajan palkinto. Kaikki palkitut olivat todella onnellisia, kyyneleitä ja koskettavia puheita oli monia.

Lehdistötuomaripöytämme valitsi tänä vuonna palkinnonsaajaksi ravintolan asiakaspalvelijan Alvaro Diaz Lorcan. Ihana, sympaattinen ja ehdottomasti palkinnon ansaitseva nuori mies, joka haaveilee sommelierin opinnoista. 


Illallisen lopuksi, palkitsemisten jälkeen oli kakkua ja skumppaa.

Sitten oli hyvin paljon lisää skumppaa, tanssia ja näyttökelvottomia tanssimovepätkiä Instagram-storiesissa. No huhhuh, kun oli hauskaa. Instagram-storiesin mukaan huutotanssin myös Kaija Koon Tinakenkätytön. Hm.

Ihan parhaat juhlat. Kiitos Pro Gaala.

Ps. Käy katsomassa myös edellisvuosien juhlat; 2013, 2014, 2015, 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti