torstai 17. maaliskuuta 2016

Mustaa kultaa ruuan kera ja olutkirjan arvonta!


Yksi kivoimmista hommista duunissa on oluen ja ruuan yhdistäminen. Ihan käytännössä. Eli kokeilla erilaisia reseptejä eri oluidemme kanssa, kokata, muutella reseptejä, kokata taas ja lopulta luottokuvaajani Samin tai Liisan kanssa pitää kuvauspäivä, jossa kuvaamme kasan olut&ruoka-reseptejä. Minä suunnittelen, stailaan, roudaan kuvauskamat, kokkaan ja kaadan olutta ja kuvaaja loihtii tästä kaikesta aivan parhaita kuvia. Nämä päivät ovat raskaita, mutta ihania.

Tuloksena syntyneitä kuvia kelpaa esitellä blogin puolellakin. Tänään 17.3. tarjoan teille duunista irlantilaisen juhlapäivän, Pyhän Patrikin päivän kunniaksi (tietysti) Guinness-menun. Itse testattu. Kokattu, stailattu, syöty. Valokuvat otti Sami Repo ja Liisa Valonen. Ihan parhaat ruokakuvaajat.
Alkuun stoutilla maustettua sienipiirasta.
Sitten tuhtia lihapataa ja vihreää ohrattoa.Ja lopuksi stouttia ja suklaata. Jääkarpaloiden kera.

Kaikki reseptit löytyvät tällä kertaa K-ruoka.fi-stä.  Samalla voi sitten osallistua meitsin uuden olutkirjan arvontaan, samalla sivulla. 

Lopuksi pieni tietoisku Pyhästä Patrikista,neliapilasta, Guinnessista ja muusta tähän päivään liittyvästä,  jos vaikka Trivial Pursuitissa kysytään.

Slàinte kaikille, erikoisesti Nellalle, joka osaa juoda Guinnessia enemmän kuin minä.

4 kommenttia:

 1. Ooh, sulla nämä yhteistyökumppanit vaan kasvaa koossa. :O

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä ihanista kirjajulkkareista, kirja on jo miltei hiirenkorvilla. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoskiitos. Ja yhteistyö on duunin puolelta.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloisia reseptejä kaikki, mutta erityisesti tuo brownie...nam! Pitänee kokeilla ;)

  VastaaPoista