torstai 17. lokakuuta 2013

Kolme luuta hoodeilla

Ravintola Suolan paikalle (tai Lostarin, miten sen nyt katsoo) Annakadulle on tullut uusi paikka.

Tres Bones. Kolme Luuta. 

Nella tuli kaupunkiin viikonlopuksi, joten testattiin koko duunitiimin kanssa tämä uutuus. Juuri minun tyylinen sisutus. Metallia, laattoja ja sekalaisia huonekaluja. Sydän-osastoa. Ikkunapöytä Annankadulle. Alkudrinkit Nellalle ja minulle. Muille olutta.Brooklynin oluita oli. OI.

Sitten ruokalistan kimppuun. Kivoja ruokia sivullinen, ja seuraavalla sivulla erilaisia lautoja. Oli "lihalauta" - makkaraa, pateeta ja muuta LIHAA, "meri"-lauta, jossa tietysti kala ja äyriäisjuttuja ja juustolauta. Muut laudat jätettiin rauhaan mutta, se juustolauta me syötiin jälkiruuaksi.


Meidän pöytä oli katoikkunan alla. Ihana ikkuna. Olen saman ikkunan alla pitänyt olutluentoa pari vuotta sitten. Ihailin ikkunaa jo silloin.


Alkuruuat oli parhaita. Nappasin kuvan Riikan vuohenjuusto-annoksesta: höyrytettyä kukkakaalia, pistaasia ja shalottisitruunavinegretteä. Vuohenjusto ihanan tuoretta ja pehmeää(maistoin, tietysti).  Big Wave-olutta seuraksi. Suosittelen. 


Minä söin etanoita. Rakuunavoissa. Ja balsamicossa, parmesanissa ja soijassa. Nam.  Lihattoman lokakuun takia jouduin passamaan mehukkaan jauhelihapihvia ahvenanmaan karitsasta ja ottamaan paistettua kuhaa simpukoilla ja merilevällä. En pettynyt. Hyvää oli. Söin toki sitten Riikan liha-annoksen oliiviperunat. Hahaa.


Syötiin, juotiin ja naurettiin. Kivaa. Heihei luut, tullaan toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti