keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Olutta ja ruokaa Farangissa


Joskus työ on kuin leikkiä. Kuten eilen;

Sankarini Garrett Oliver, Brooklyn Breweryn panimomestari tuli käymään. Söimme Farangissa ihania annoksia. Ihanien oluiden kera. Kivojen ihmisten seurassa.




Illan menu muistiinpanoineen.




Alkuruuaksi savustettua lohta, pähkinää sydämennuotoisella lehdellä.


Ja Brooklyn Local 1.




Fritattua taskurapua, vihreää mangoa, minttua, karamellisoitunutta pähkinää. Mikan lempiannos Farangissa.

Ja Sorachi Ace, paras olut maailmassa. Shampanjahiivalla pullossa käynyttä saisonia. Parasta, parasta. Toistan itseäni, mutta eipä haittaa.





 Pekan ja Noran palmusokerilla karamellisoitu possu. Rakkausannokseni Farangista.Karkkia ja lihaa samassa. Nam.

Ja Brooklyn Local 2.  




Haudutettua vasikanposkea, indonesialainen curry ja korianteria.

Ja Brooklyn Lager.





Jälkiruuaksi mangosorbettia, vaniljakookoslientä, hedelmiä ja sokeriherneitä.

Ja kahvia.

Kaikki olut ja ruoka- matsit olivat TÄYDELLISIÄ. Tunnelma oli lämmin ja Garrett valloittava.

Ilta oli onnistunut.

Minä valitsin menun, Garrett tilasi ja matsasi oluet.

Nella ja Timo tekivät kaiken muun. Kiitos heille!

2 kommenttia:

  1. Mmm,herkullista.En ole oluen ystävä,mutta maistoin Brooklyn Breweryn olutta viime syksynä olutmessuilla Tel Avivissa.

    VastaaPoista
  2. Brooklynin oluet on mun lempiouita. Ikuisen suosikkini KOFFin lisäksi tietty...

    VastaaPoista