perjantai 13. huhtikuuta 2012

Meatpacking district - Kööpenhaminassa!


Löysin uuden alueen Köpiksessä. Kodbyen. Kuin New Yorkin Meatpacking district.


Alue on sekoitus vanhaa tukkutoria ja vieläkin toimivia tukkupaikkoja, teurastamoita ja kalahalleja...sekä uusia trendikkäitä pikkukuppiloita, homobaareja ja ravintoloita.Alueen ilmakuva. Älkää viivoista välittäkö. Alue on ihan keskustan tuntumassa, rautatie-asemalle on vain alle puoli kilsaa.Ihana kalapaikka, Kods Fiskebar. Viileän sininen sisutus ja hyvältä kuulostavaa ruokaa.
Kaunista teollisuusarkitehtuuria. Aluetta kannattaa kävellä ympäri, jolloin näkee eniten. Kannattaa varoa kuitenkin trukkeja ja kuorma-autoja.
Köpiksen paras pizzeria, Mother on myös täällä Kodbyenissa. Tänne minä tulisin. Hyvä kahvi myös.
Hauska luomuruokakauppa/ravintola, Bio Mio. Ihana logo.Ronskia baariruokaa Chicky Grill Barissa. Lisätietoa mm. tuolta.On myös Anthon Bergin A XOCO-suklaa-akatemiaa ja suklaa-puoltia. Nam.Taas ruokaa, nyt We do Food-paikassa. rehellistä, kostailematonta kahvilaruokaa. Sen ne tanskalaiset todella osaa.Nastoja maalattuja hengauspaikkoja Flasketorvetilla (suomeksi Possutori.hih). Kesällä ovat varmaan täynnä hengaavia köpisläisiä.Teollisuushenkisiä baareja.Nam-nam ruoka-houkuttimia.Ja siträ tanskalaista ruokaa. Paahtopaistia ja sitruunapestoa. Tomaattileimessä haudutettua kuhaa. Ja vaaleaa lageria.

Taivas.

Lue lisää alueesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti