torstai 26. huhtikuuta 2012

Kun mama oli Farangissa, kotona syötiin...



Samalla kuin olin itse Farangissa nauttimassa muiden keittotaidosta, muu perhe nautti etukäteen tekemästäni papuvuuasta.

2 tlk ruskeita säilykepapuja, 200 g jauhelihaa, 1/2 kesäkurpitsa, 1 sipuli, 3 valkosipulinkynttä, 6 herkkusientä, 2 dl tomaattimurskaa, 4 dl keitettyä makaronia. 1 rkl paprikatahnaa, 1 tl meiramia, hyppysellinen sokeria, suolaa ja pippuria, oliiviöljyä, noin 2 dl juustoa, meillä emmentalia

Keitä makaroni, valuta ja laita uunivuokaan. Valuta ja huuhtele pavut. Pilko kasvikset ja sienet. Kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää kesäkurpitsa, hauduta hetki. Kaada uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sienet. lisää tomaattimurska, meirami, sokeri, suola ja paprikatahna, hauduta hetki. Kaada vuunivuokaan. Sekoita kaikki yhteen. Päälle juusto ja uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi.

Söin seuraavana päivänä tätä. Hyvää oli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti