tiistai 27. joulukuuta 2011

Jotain ihan muuta kuin Joulua - Mexicolainen iltapala!


Joulun jälkeen parasta on vähän tulinen, mausteinen ja raikas ruoka. Kuten meksikolaiset quesadillakset.


Tämä resepti opittiin Mexikosta 2006. Siellä näitä oli joka paikassa. Nyt kuuluu myös meidän ruokavalioon. Helppoa ja hyvää.

2 kanafilettä suikaleina, quacamolea, (itse tehdyn ohje täältä) noin 1 dl  juustoraastetta (meillä emmentalia tai polaria), jalopenoja, valmista salsaa, 1 pkt tortilla-lettuja, 1/2 limeä.

Paista kanat. Laita ne taitettujen tortillojen sisälle, laita sinne myös juustoraaste ja jalopenot. Paista quesadilloksia molemmilta puolin rapeaksi tilkassa öljyä. Pirskota limeä päälle ja nauti quacamolen ja salsan kera. Juomaksi minä joisin KOFFia, jos haluat pitää homman autettisena, Corona on myös hyvä.

Ah.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti