tiistai 8. marraskuuta 2011

Lihapullapasta - the easy way/the hard way

Lihapullapastasta tulee aina mieleen Frendien Joey. Enkä edes tiedä miksi.

Anyway, kaksi eri tapaa:



The Easy Way:

Lihapullat: 400 g paistijauhelihaa, suolaa, 1 tl kuivattua oreganoa, pippuria. Tee PIENIÄ lihapullia. Laita uuniin 200 astetta noin 15 minuuttia.

Pasta: 1 purkki Raguletto-pastakastiketta. Nälän mukaan spagettia. Keitä spagetti al denteksi ja valuta. Laita spagetti takaisin kattilaan. Sekoita Raguletto joukkoon. Lämmitä. Heitä kuumat lihapullat suoraan uunista pastakattilaan. Tarjoa kuumana parmesanin ja basilikan kanssa.



The Hard Way:

Lihapullat: 400 g paistijauhelihaa, 1 rkl makeaa paprikajauhetta, kourallinen persiljaa, kourallinen parmesania, pippuria ja suolaa(varovasti), kourallinen minitomaatteja. Tee pieniä lihapullia.  Laita uuniin 200 astetta noin 15 minuuttia, laita samalle pellille puolitetut minitomaatit.

Pasta ja kastike: 1 sipuli, noin 2 rkl paprikajauhetta (chiliä voisi laittaa myös, jos ei olisi pikku mukuloita), 1 tölkki säilyketomaatteja, 2 rkl paprika/tomaattitahnaa, , suolaa, pippuria, 1 tl kuivattua oreganoa. Nälän mukaan spagettia. Keitä spagetti al denteksi ja valuta. Laita spagetti takaisin kattilaan.

Tee kastike pannulla kuullottamalla pilkottu sipuli öljyssä. Lisää paprikajauhe ja paahda hetken. Lisää tomaattimurska ja tahna. Kuumenna. Lisää mausteet. Lisää lihapullat ja paahdetut minitomaatit joukkoon. Anna hautua noin 10 minuuttia. Kaada pastan päälle. Tarjoa kuumana parmesanin ja basilikan kanssa.

Mm....meatballs, sanois Joey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti