keskiviikko 8. elokuuta 2018

Helsingin söpöin bissefestari


Suomessa on enemmän olutfestareita kuin ikinä. Nyt voi valita pientä, isoa, helsinkiläistä tai ulkopaikkakuntalaista festaria.

Omiin lempioluttapahtumiini nousi heti Korjaamolla ensimmäistä kertaa pidetty söpö ja nimensä mukaankin puutarhamainen Craft Beer Garden.

Järjestäjänä tuusulalainen Cool Head Brew, tässä vasemmalla lafkasta Pietari, Oskarin kanssa. Tosi hyvää duunia oli!


Erkki tunnetaan myös nimellä neipaboi, nyt lasissa kuitenkin hapanta.


Mukana festarilla sekä suomalaisia että ulkomaalaisia pieniä, mielenkiintoisia panimoita. Olarin Panimolla oli kyllä hienot hanalätkät. 
Lempipukeutujani Tatu oli maineensa veroinen. Taas.Pidimme festareilla myös kaksi paneelia, toisen oluen brändäyksestä, toisen nyt niin trendikkäästä neipa-oluttyylistä. Vedin molemmat ja hauskaa oli.
Ananas&greippi-souria meni, ja taisi muutkin sourit olla suosikkeja IPA-tyylin ohella festareilla. Ihma oli kuuma ja juuri sopiva näiden nauttimiseen.

Ihana kaksipäiväinen festari houkutteli jengiä keskipäivästä yöhön asti. Craft Beer Gardenissa oli omat lempifestarin ainekset; ihana, puutarhamainen lokaatio (joka omilla lapsuushoodeilla, plussaa sekin, että näki koko ajan kotitalonsa), hyvä oluet, kiva lasi, mistä juoda niitä, hyvät järjestelyt ja erinomainen musiikki tarpeeksi hiljaa. Ja tietysti kaikki kamut, jotka tulivat moikkaamaan festareille, erikoisesti Tero ja Johan. Oli kiva nähdä.

Kuuntele myös mikä meistä on paras bissefestari Suomessa ja ulkomailla. Jano-podcast kertoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti