sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Uusia bissepaikkoja: Sori Taproom

Kaisaniemeen on tullut uusi olut (ja ruoka)- paikka, Sori Taproom. Kyse on tietysti nyt niin trendikkäästä, yhden panimon mukaan nimetystä ravintolasta, jossa on sitten pääosin sen panimon oluita. Sori Taproomissa panimo on tietysti suomalaisten Viroon perustama Sori Brewing, mutta saa sieltä muitakin kuin Sorin oluita.

Paikka on hauskan riisuttu sisustukseltaan, ilmapiiriltään modernin valoisa ja hyvien oluiden lisäksi sieltä saa baariruokaa. Eli erilaisia hampurilaisia, wingsejä, ribsejä ja muuta perinteisesti olueen sopivaa ruokaa, vegejä unohtamatta.  Paikka on jaettu kahtia, ruoka- ja seurustelupuoleen, mutta kyllä me saimme safkaa seurustelupuolellekin.

Olen nyt käynyt jo pari kertaa ja tykkään kyllä paikasta. 


Viimeksi olin Elsan (jonka Sori Taproom-arvostelun voitte myös lukea) sekä Anna-Marian kanssa, joimme parit bisset ja söimme burgerit. Nyhtöpossu&lehtikaaliburgeri oli kiva, vegeversio myös ja juustoburgeriakin kehuttiin. Ranskalaiset olivat rapeita, ja se on aina hyvän(ruoka)-paikan merkki.

Hanaoluita ravintolassa on paljon, ja vaihtuvuus on nopeaa. Sori Brewingin tuotteet ovat (tottakai) erittäin hyvin edustettuna. mutta vierashanojakin on useita ja niitä kannattaa kytätä. Kun itse pidän nimenomaan oluiden maistelusta, niin tervehdin ilolla sitä, että kaikkia hanaoluita ainakin saa joko 0.2, 0.33 ja 0.4 litran koossa.Pidän myös sähköisestä hanaoluttaulusta ja siitä että kun joit jonkun oluen, merkkasit sen Untappd-oluenarviointisovellutukseen juoduksi nimenomaan siellä, niin arviosi näkyi taululla. Jokaisen oma 15 minutes of fame....hih.

Koska itse pidän happamista oluista varsinkin seurustelun lomassa, niin tervehdin myös ilolla hapanoluiden hyvää valikoimaa.

Kaiken kaikkiaan, kiva mesta!

2 kommenttia:

  1. Hinnoittelu oli kyllä hämmentävä, osa omista oluista todella kalliita!
    Pienin koko taisi olla tarkalleen ottaen 0.22l.

    VastaaPoista
  2. Joo, mutta kyllä tossa vuokrakin taitaa olla aika suolainen....

    VastaaPoista