perjantai 22. huhtikuuta 2016

Pyhä, blogihiljaisuus ja arvonnan tulos!

Blogihiljaisuus on ollut pitkä. Eikä halutusti, mutta perheessämme on vieraillut hyvin sinnikäs norovirus, joten kaikki voimat jo viikon ajan mennyt toisten hoitamiseen ja omaan heikkoon oloon.
Muu perhe on jo terve, oma olo on vieläkin hieman heikko.

Siksi on niin ihana palata hetkeksi viikon takaisiin tunnelmiin Pyhätunturille.Pyhän loma oli IHANA. Ensimmäistä kertaa koko perhe laski samoilla rinteillä.Yöjunailtiin Rovaniemelle ja takaisin, oma auto matkassa. Lasten ja kamojen kanssa kaikkein helpoin ja vaivattomin tapa. Kamat autoon Helsingissä, auto junaan, yö junahytissä (skidit rakastaa junaa) ja pois aamulla Rollossa, ja siitä ajellen Pyhätunturille. Suosittelen.

Käymme myös aina moikkaamassa Mikan äitiä ja hänen perhettään, Mikahan on osan elämäänsä kasvanut Rovaniemellä.

Lähtöpäivänä kävimme lempiburgeripaikassani, Kauppayhtiössä. Kannattaa käydä siellä, ruoka on todella jees.
Pyhällä aurinko paistoi ja päästiin laskemaan monta tuntia päivässä. Laskujen jälkeen tietysti after-ski, kylmä olut ja kalsarit.
Yövyttiin hirsimökissä, saunottiin joka päivä. Ja kamaa oli paljon....
Andi laski jo mustia rinteitä isänsä kanssa. Isän tyttö. Mikallahan on pitkä historia Pyhällä hiihdonopettajana, joten molemmat skidit on papan opettamia. Hyvin ovat opetettu. Andi on jo parempi laskija kuin minä.
Sain Rovaniemellä Suomen Olutmestarilta, Peltosen Antilta aivan ihanaa hillalikööriä, joka nautittiin viileänä aperitiiviksi.Auringonnousut näkyivät aina ikkunasta. Oi.
Tänä vuonna laskettiin ihan joka päivä. Kiitos Pekka&Nora, laskukama-avusta!
Nyt kun oli hyvin aikaa, kokattiin hyvää ja ajatuksella. Mikan yksi bravuuri oli tartiflette. Oikeaa laskuruokaa.Koska rakastan avotulta, takassa poltettiin puita joka ilta. Lapset kilpaili siitä, kumpi saa laittaa puun tuleen. Minä lähinnä katselin meininkiä ja luin kirjoja. Monta, monta kirjaa.

Ja maistelimme muutaman oluenkin. Oli niin kiva loma.

Ja sitten jo viime viikolla lupaamaani arvonnan tuloksiin...

Niin Monta Olutta-kirjan voittaa Tiina Rajasalo. Onnea! Laitan viestiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti