maanantai 25. elokuuta 2014

Kuja on Hakaniemen paras paikka!


Joskus sattuu kohdalle ravintoloita, jotka vievät sydämen.  Minulle on käynyt näin.

Kuja Bar & Bistro Hakaniemessä. Se on minun tyyliseni paikka. Ensiksi täyty kehua ronskia, isoa mutta todella hyvää ruokaa. Vai mitä sanotte Kuja-burgerista?

Poikani sanoin: "Mama, tämä on ikinä paras hampurilainen!"
Ravintolan sisustus kutsuu viihtymään (ei se ikinä ole näin tyhjä normaalisti). Olen juonut siellä kahvia, luennoinut, syönyt, juonut ja jutellut. Aina on ollut kivaa.Tilataan tiskiltä, maksetaan saman tien. Helppoa. Ja ruoka kannetaan pöytään. Kivaa.Olutvalikoima on tosi hyvä. Rousalin oluet löytyy kaikki <3. Kujalla on jopa oma olut, Kuja IPA jota Stadin Panimo heille tekee.

Oluto nkin parasta AGKn jan olleen Kulttuuriburgerin kera. Sisäfileburgeri, joka tarjoillaan runon kera. Juuri näitä yksityiskohtia rakastan.Mutta parasta ravintolassa on henkilökunta.  Aina hymyilevää, ystävällistä ja juttelevaa. Samalla tehokasta ja työteliästä. Ajassa, jolloin on vaikea löytää oikeita asiakaspalvelijoita, Kuja on täynnä niitä. Miten se on mahdollista? 

Menkään ihmiset Kujalle. Niin kiva paikka.

Ps. Brunssiakin on kehuttu. Se on minultakin vielä kokematta.....


7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Näyttää niin syötävälle tuo burgeri :p

  VastaaPoista
 2. Kujalle onkin pitänyt mennä jo pidempään, asunkin melko lähellä mutta jotenkin on vaan jäänyt. Tän postauksen myötä menen kyllä pikimmiten. Loistavan tuntuinen paikka :) Ja mikä burgeri !!! :D

  VastaaPoista
 3. Kannattaa mennä. Itse olen niin laiska lähtemään Punavuoresta skidien kanssa, mutta tällä(kin) kertaa kannatti!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä! Minä käyn useamman kerran viikossa siellä lounaalla, voisi siis sanoa vakipaikaksi ;) tosin oluita ei ole tullut lounasaikaan maisteltua...

  VastaaPoista
 5. Kuja on kyllä tunnelmaltaan just kiva, ja lounas on ollut hyvä joka kerta (no sen pari kertaa mitä olen käynyt). :) Mutta brunssi oli ainakin viimeksi suuri pettymys..ruokalajeja ei ollu kovin monta, ne olivat kovasti alimaustettuja, ja jotenkin tosi samantyylisiä, esim. kolmessa eri ruoassa pääraaka-aineena oli peruna. En tiedä oliko huono päivä vai mitä, mutta Kalliossa menen jatkossa mieluummin Sandroon brunssille..

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Kunnon purilainen piristää etenkin tuloillaan olevaa pimeää syksyä. :)

  VastaaPoista