torstai 30. tammikuuta 2014

Teurastamo - siellä on kaikkea!


Lempipaikkojani maailmalla ovat Kööpenhaminan Kodbyen (klik) ja New Yorkin Meat Packing District. Siksi tervehdinkin ilolla pari vuotta sitten Helsingin Tukkutorille avattua Teurastamoa (klik).  Kesällä ihan ehdoton hengauspaikka. Talvella, kylmässä vaan tuntuu että Punavuoresta on pitkä vaellusmatka Kalasatamaan asti....

Onneksi sain syyn tulla kaupungin poikki Teurastamoa taas katsomaan - nimittäin kutsun maistamaan Teurastamon Parhaita viime lauantaina useiden kanssabloggareiden kanssa.


Roslundin burger, nyhtönä ja "perinteisenä" käytiin läpi. Tottakai.  Paras burgeri Helsingissä.


Kellohallin ravintolasta, jota nykyään pyörittää A21 Flavor Studion porukka, saatiin alkumaistiaiset.  Söpö.Ihana tuoksuvaa kahvia Helsingin Kahvipaahtimolta. 


Kahvisäkit ovat kiehtovia. En tiedä miksi.Pasta-factorysta tuorepastaa. saatiin myös maistiaiset kotiin. Niistä tuli paras lasagne ever.
Tuoretorilla. Siellä oli myös hunajasuklaata. Ikinä en ole ennen kuullut.
Kiinalaista katuruokaa HO´s Foodissa. 
Flavor Studion erinomaisia drinkkejä. Jätkät ovat alan mestareita. Ja sen kyllä huomaa.

Vierailimme myös MakuMakussa, josta voin suositella kotiin tilattavaa luomuhedelmä-valikoimaa. Hauska idea tilata valikoima hedelmiä, erilaisia joka viikko.  Jädelino on taas pieni jäätelötehdas, joka minulta jäi väliin, mutta kokeilkaa te!

Oma rakkauteni syttyi B-Smokeryyn, jossa en ollut ennen käynytkään. Lihaa BBQ-jenkkityyliin. Juuri niin kuin Brooklynin Fette Saussa (klik) . Suosittelen.


Näinhän se on.

Minun tulisi käydä Teurastamolla useammin. Ja aionkin niin tehdä. Olen jo merkinnyt kalenteriini Teurastamon talviriehan 15.2.   Siellä nähdään!

Ps. Teurastamolla on myös luistinrata. #emmäkestä

2 kommenttia:

  1. ei tullut Pasta Factoryn lasagnesta tortellineja.. ne lepäsi pari vuorokautta laukussa ja päätin että ei enää

    VastaaPoista
  2. No Joo, ei sit ehkä enään....me syötiin heti!

    VastaaPoista