sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pastis. Paras jälkkäri


Missäpä on Helsingin paras creme brulé? No,Pastiksessa.



Juuri oikeanlainen. Vähän pehmeää sisusta, paljon poltettua kuorta. Ja isolta näyttävä laakea lautanen.



Hyvää oli muutenkin. Ihanaa leipää ja kesäistä roséta.



Pastiksen salaatit ovat todella hyviä.Jopa isoruokainen minä tulen täyteen. Ja maut ovat juuri oikealla tavalla synkassa, tämäkin rapu-mustekalasalaatti on ihan unelma. Homma kruunasi kiva henksu.




Tydekin oli tyytyväinen. Ja minä myös.

Hyvä niin, sillä juhlittiin kesällä täyttämiämme vuosia. Isot juhlathan pidettiin kaikille jo kesäkuussa (TÄÄLLÄ).

2 kommenttia:

  1. Äh, tuo on taas sarjassamme kauan on suunniteltu mennä. Nyt tuli sellainen olo, että pitäisi saada aikaiseksikin.

    Tuo on hassu tuo leipä paperipussissa trendi... sitä on näkynyt useammankin ravintolan pöydässä viime keväästä lähtien. Itse olen vähän kahden vaiheilla siitä, onko se hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä tykkään tosta pussihommasta. Ja mene ihmeessä, ruoka on tosi hyvää, sellaista ranskalaista bistroruokaa!

    VastaaPoista