maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus - ruoka&jengi.



Juhannus. Mikä ihana juhla.



Juhannuspusu.




Misulandia.




Kesäpoika.



Kesätyttö




Marinoidut (Andin ja Sannan kalastamat) ahvenet: Sitruunaa, pippuria, suolaa ja loraus olutta. Pyyhkäsy, korppujauhoissa kierittely ja grillaus. Oih.

Pakilan kanamarinadi oli muokkauksen jälkeen seuraava: 2 sitruunan mehu, 1 lime mehu, suolaa, pippuria, louraus siideriä, 2 chiliä pilkottuna. Viipaloi kanafileet ja upota liemeen. Laita kuoret peitoksi. Anna olla ainakin pari tuntia, enemmänkin voi.  

Pujota vartaisiin yhdessä ananaksen kanssa, ja grillaa.  Voi laittaa muitakin vihanneksia, mutta me unohdettiin vihannesten osto. Onneksi oli vähän kotoa tuotua saldea ja paprikaa, Misulla ja Annalla tomaatti, kurkkua ja sipulia ja kevätsipulia.




Lihaa oli. Ja perunoita. Ja makkaraa. Ja olutta.



Tanssilavallekin ehdittiin. Kympin maksoi sisään.



Tanssahdeltiin. Isännätkin tuli hengaamaan. Sekä pari vantaalaista.

 


Juotiin olutta, tottakai.



Sanna, Andi ja Kiriakos oli Kalastus Mestareita.





Katsottiin fudista iPhonesta.





Sanna tarjoili Karibialaisia kahveja; Rommia, hunajaa, kahvia ja kermaa. Ruuan jälkeen suosittelen.

 


Misulandian Juhannus ei petä.

Kiitos Kreikka, me, Töölön jengi, Sanna ja tietty Emäntä.

Kuvista ja stailauksesta erikoiskiitos Sannalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti