keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Miten liittyvät yhteen mies nimeltä Teemu, Temptation Island, liima, rakkauskirjeet ja olut?


Vaikka aina sanotaan, että ensivaikutelma ei petä, kyllä se joskus niin tekee. Tapasin olutblogisti Lahtisen Teemun aikaa sitten, hän piti minua hieman ärsyttävänä ja minä häntä. Väärässä olimme.

Olutskenessä on paljon hauskoja ja mielenkiintoisia ihmisiä, se on yksi niistä syistä, miksi olut kiinnostaa minua. Koska olutihmiset ovat kiinnostavia. Olutta juodaan laajasti ja tuntuu että sen parissa puuhaa ihmiset, jotka ovat kiehtovia ja särmikkäitä omalla tavallaan. Näiden ihmisten kanssa viihtyy ja kaikki tekeminen tuntuu kivalta. Mutta juuri koska olutihmiset ovat särmikkäitä, joskus joku oluttyyppi ei heti tunnukaan omalta ihmiseltä. Silti kannattaa antaa hänelle toinen mahdollisuus (Tiedän, että minäkin olen välillä tosi ärsyttävä. Mutta minullekin kannattaa antaa toinen mahdollisuus).

Teemun kanssa olemme ensimmäisen kohtaamisemme jälkeen molemmat muuttaneet mielipidettämme toisistamme. Huomasin että monista eroista huolimatta omaamme aika samanlaisen ajatusmaailman ja huumorintajunkin. Onkin hyvä, että välillä huomaa itse olleensa väärässä jonkun ihmisen kanssa, aina ei huomaa ensikohtaamisella toisen luonnetta oikein. Näin kävi tässä. Opin taas jotain - ei kannata ana luottaa omaan ensivaikutelmaan.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten löytää uusia ihmisiä tekemään kaikkea kivaa kun vaan ei annan aina oman mielipiteen sokaista itseään. En olisi tätä ensikohtaamisella uskonut, mutta nyt teemme Teemun kanssa töitä yhdessä; kirjoitamme samaan julkaisuun, juomme olutta ja olemme päätyneet puhumaan radiossa yhdessä jo moneen kertaan. Hän on ollut pariin otteeseen Kippiksessä (mm.kännijakso Riku Rantalan kanssa)  ja nyt minä suoritin vastavierailun Teemun juontamaan Lahtikko-radioon. Tässä jaksossa vieraana oli myös Temptation Islandista tuttu Bile-Dani, ja voi veljet paljon sain kuulla juoruja ohjelmasta. Samalla maistoimme oluita ja söimme irtareita, puhuimme parisuhteista ja lempinimistä. Ja tietysti oluesta. Kandee kuunnella.


Koska ajatuksemme ja äänemme menevät oluen suhteenTeemun kanssa hyvin yhteen, puhumme yhdessä myös tästä eteenpäin. Podcast nimeltä Jano on nähnyt päivänvalon. (Rakastan muuten tehdä podcasteja, ne ovat kuin juttelua kavereiden kanssa, mutta se vaan äänittyy johonkin. Ne ovat osa vapaa-aikaani, hengailua kavereiden kanssa).

Tässä Teemun juontamassa Jano-podarissa on mukana lisäkseni myös Pien Olutkaupan Erkki (toinen ihana olutihminen, lukekaa vaikka tästä). Ruodimme juomamaailman ilmiöitä ja kaikkea muutakin elämää. Ensimmäisessä jaksossa puhuttiin ainakin oluesta, liimasta, pikkuhousuista, piimästä, viskistä, limuista, Lahdesta, Erkin iästä ja rakkauskirjeistä. Samalla esittelimme itsemme juomien avulla ja söimme niiden kanssa tomaatteja ja herneitä. Kuuntele siis Jano-podari, meillä oli hauskaa sitä tehdessä, toivottavasi nautit siitä yhtä paljon.

2 kommenttia:

  1. Podcastit ovatkin kivoja kuunneltavia missä vain ja milloin vain.Aihealuueenkin voi valita oman mielialan mukaan.Tänä keväänä onkin gullut katsottua Temptationia ja siihen jäi vähän koukkuunkin!Mitähän juttuja saitkaan Danilta kuulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En niitä kaikkia saa kertoa.... osa on kyllä tuolla lahtikkpmo-podarissa, kannattaa kuunnella.

      Poista