sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Perheet Safkaa - Brunssilla Krog Roballa

Koska olen intohimoinen lasten ravintoloihin raahaaja ja lasten ravintolasyömisen puolestapuhuja, niin tietysti vastasin kyllä, kun osana #perheetsafkaa-tapahtumaa minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Krog Roban brunssia.

Näin suuntasin kahden sudennälkäisen skidin kanssa lauantaina Krog Robaan. 


Brunssi on siitä kätevä lasten kanssa, että ruoka on heti pöydässä ja odottelua ei tule. Meillä lapset äkkäsivät heti jälkiruokabuffan, johon ei ollut jonoa, joten aloitimme jälkuruuilla. Hedelmää, keksiä ja karkkia lapattiin siihen malliin lautaselle, että suolaisia tulisi syömään vain minä. Mutta haittaneeko tuo? Jälkiruokabuffa oli ihana, siellä oli myös simaa, tiramisua, brownieta ja vaikka mitä. Tykkäsin.

Pääruokina oli erilaisia piiraita, tahnoja, savulohta, skangenia, silliä ja mummonkurkkuja. Lisäksi paria eri salaattia, karjalanpiirakoita (niitä pitää olla aina) ja leipää. Yhden miinuksen annan esillelaitosta näin lasten päivän brunssista, sen että leivät oli laitettu suolaisen ruuan haun alkuun. Jonot olivat  pitkiä ja osa lapsista vähän kärsimättömiä, kun kaikki tuhersivat leivänleikkuun kanssa eikä voinut mennä ohi, vaikka ei edes leipää olisi halunnut. Mutta tämä ei varmaan ole niin iso ongelma tavallisena brunssipäivänä.

Ruoka oli tosi hyvää, simppeleitä perusmakuja hyvin valmistettuna. Itse pidän juuri tuollaisesta. Lapsillekin kelpasi karjanlanpiirakat ja croissantit kaiken makean jälkeen ja minä söin itseni ähkyyn. Jälkkäriksi vedin vielä juustoja, oi.

Ravintolasali on mukavan valoisa ja tilaa pöytien välissä on mukavasti tilaa lasten kuljeskella. Kannattaa muistaa brunssiaikana hotellien tarjonta, koska niissä on tilaa ja monet eivät tajua, etta kuka tahansa voi mennä hotellin brunssille.

Käykää ihmiset ravintolassa lasten kanssa, näin turvataan ravintoloiden ja ruokakulttuurin säilyminen. Sillä minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.

Kiitos Krog Roba ja Perheet Safkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti