perjantai 11. heinäkuuta 2014

Mansikkasorbetista margaritaksi


Baarimige-ajoiltani on jäänyt rakkaus erilaisiin nk. frozen- juomiin ja hedelmäisen paksuihin drikkeihin.

Niimpä olin onnellinen kun nyt kesällä sain kokeiluun Modon Mansikkapyreetä ja Rauchin Mansikkanektaria. Tein niistä maailman helpointa mansikkasorbettia.

Ja sorbetista ihanaa mansikkamargaritaa.



Mansikkasorbetti

7 dl mansikkanektaria, 4 dl mansikkapyreetä. (tästä setistä tulee skideille jälkkärit ja aikuisille juomat). Koristeeksi mansikkaa ja minttua.

Laita kannelliseen, laakeaa kulhoon ja sekoita. Jätä tilaa jäätymiselle (kama laajenee, kun se jäätyy). Laita pakkaseen. Sekoita noin tunnin välein, kunnes pysyvää hilettä. (vaatii noin 6-7 sekoituskertaa).

Syötiin ensimmäisenä kuumana päivänä. Skidit rakasti tätä. 



Aikuisille sorbetti jatkojalostettiin juomaksi.

Mansikkamargaritat, yksi annos


2 dl mansikkasorbettia, 4 cl tequilaa (tai rommia, jolloin juoma on mansikkabatida), 1/2 limen mehu.

Pistä blenderiin tai tehosekoittimeen kaikki raaka-aineet hetkeksi. Kaada valmis juoma laakeaan lasiin tai astiaan.

Tarjoa kuumana kesäiltana tai aikuisten jälkkäriksi.



Kippis vaan!

Rauch Mansikkanektari ja Modon Mansikkapyree on saatu sponssina, alkoholit ja muut raaka-aineet on ihan omia!

2 kommenttia:

  1. Oi, vaikuttaa niin hyvältä, täytyy kokeilla <3

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hyvää on. Mulla on yksi satsi vielä pakkasessa odottamassa lomaltapaluuta!

    VastaaPoista