torstai 24. huhtikuuta 2014

Uusi brunssipaikka!


Löysimme uuden brunssimahdollisuuden. Aina hyvä.
Meidät kutsuttiin ravintola Mechen uudelle brunssille testaamaan sitä. Nam.
Brunssi sisälsi alkuruokapöydän, hyviä mehuja, valinnaisen pääruuan, lasillisen kuohuvaa ja jälkkäripöydän. Kahvit kanssa.
Juotiin kuhuvat ja ilostuttiin, kun viereisessä pöydässä oli Sillä Sipulin-pariskunta perheineen.  Heidän arvionsa brunssistä on blogissa (klik)

Sitten haettiin ruokaa alkuruokapöydästä. Otin kaikkea. Paljon. (katso postauksen eka kuva. krhöm.) Otin lisää. Kivaa oli, että brunssi oli aika lounashenkinen, niitä aamiaisjuttuja ei ollut juuri ollenkaan. Kaikessa korostui raikkaus ja eri settien maut sopivat myös hyvin yhteen. 
Itse valitsin pääruuaksi lohta, ja se oli todella hyvää. Annos oli juuri sopiva, kun oli ottanut vähän alkuruokia lisääkin. Lohi oli täydellisesti kypsytetty. Koska olin autolla, en kokeillut suositusviinejä. Vähän harmitti.
Mika söi haudutettua possunposkea, joka oli ihan jees. Minusta hieman suolaton. Sen kanssa Rekolan Panimon tuhtia Munkintie-olutta, joka oli tämän ruuan kanssa aivan liian makeaa.
Jälkkäripöytä oli pieni, mutta hyvä. Taka-alalla olevat vadelmamousset olivat niin keveän herkkuja, että söin niitä 4 kappaletta. Ja mausteista hedelmäsalaattia päälle.

Sitten Mika löysi vielä juustoja, joita en ollut huomannut ollenkaan. Oi onnea. Juustojen kanssa Munkintien loppu maistui kivasti.

Todella hyvä loppu brunssille oli kahvi ja LÄMMITETTY maito. Miksi ei yleensä ole suodatinkahvin kanssa lämmitettyä maitoa missään? Kahvi on niin paljon parempaa kuuman maidon kanssa.

Kiitos Meche. Tulemme toistekin. Ensi kerralla skidien kera......

2 kommenttia: