sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Syökää kanaa!


Kanankoivet on niin aliarvostettuja.

Vaikka ne on: Halpoja. Hyviä (tietysti marinoimattomina). Ja helppoja. Hintaa tälle ruualle tuli noin 6 euroa. Jiihaa!


4 kpl kanankoipea. Mausteöljy, jossa; 2 rkl öljyä, 1 rkl paprika- tai tomaattitahnaa, 1 valkosipulinkynsi, 3 oksaa rosmariinia, 2 tl palmusokeria, 1 tl suolaa, 2 rkl sitruunamehua, 1 rkl seesaminsiemeniä, pippuria.

Sekoita mausteöljyn ainesosat. Pese kanakoivet, puhko niihin reikiä veitsellä ja hiero mausteöljyä koipiin, reippaasti myös nahan sisälle. Paista 180 asteessa noin tunnin. Jos haluat todella rapeita koipia, ota viimeiseksi 10 minuutiksi kana toiseen astiaan ja paista grillivastuksilla.

Lisäksi salaatti ja pienille perunasosetta.

Sunnuntai-iltana, aika kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti