lauantai 10. maaliskuuta 2018

Making of - maailman paras suklaakakku


Kaikilla meillä on luottoreseptejä, joita tekee uudelleen ja uudelleen.

Tämä suklaakakku on minun luottoreseptini, jota teen niin kaikkiin perhejuhliin, synttäreille, koulun myyjiäisiin ja ihan mihin vaan, mihin pitää leipoa. Tämä resepti onnistuu AINA ja on megahelppo toteuttaa.

Eli: Tadaa, jauhoton suklaakakku!Raaka-aineet ovat helppoja; suklaata, voita, kanamunia, sokeria ja perunajauhoja. Ja jos haluaa, niin vähän tummaa olutta (ja jos ei sitä laita, niin kakku on gluteiiniton.)

Tähän kakkuun upotan myös käyttämättömät joulukonvehdit, pähkinäsuklaat, muut jämäsuklaat ja välillä suolapähkinää, vaahtokarkkia tai ihan mitä vaan. Kaikki käy.Tällä kertaa teimme ystäväni Marian kanssa kakusta valmistusvideon Marian aivan ihanassa kodissa. Niin muuttaisin sinne, jos voisin.....
Katso tarkka resepti ja video Olutpostin netissä. Näitä ruokavideoita on tulossa myös lisää, sen verran hauskaa meillä oli. Sekä tehdessä että syödessä.

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän hyvän näkönen suklaakakku ♥ Oon niin kauan haaveillut itsekkin jauhottomasta suklaakakusta, se on kuulemma niin mehevää ja hyvää. Tämä on varmasti ansainnut tittelin "maailman paras" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvä ja helppo! Vaikka itse sanonkin... :)

      Poista