maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ensimmäistä kertaa Sideways!

Olin viikonlopun kaljaa kaatamassa Sideways-musafestareilla. Olin ensimmäistä kertaa näillä festareilla ja täytyy sanoa että tykkäsin. Ei ihan niin hipsterifestari kuin Flow, ihanan urbaani paikka Teurastamolla, jossa ei ollut edes kakofoniaa, kun alueen rakennukset jakoivat äänet. Juuri sopiva määrä ihmisiä, jotka käyttäytyivät hyvin ja fiilistelivät musaa.


Parhaita hetkiä festareilla.

Blogikollegoiden kanssa hengaten, (paikalla niin Elsa, Anna-Maria kuin Einokin), tuttuja tavaten, Tislaamotyyppien kanssa jutellen. Oman tiskin iskuryhmä, Amanda ja Mika oli kingejä, bändeistä Death Hawks, Litku Klementti, Ruudolf&Karrikoira ja Radio Depts oli ihan parhaita (missasin Iisan ja Tuuttiksen, yhyy), glitteristi koristi puoli festarikansaa, skedeilyäkin nähtiin, safka oli kelpoa ja tuttuja oli paljon. 

Oli niin kivaa, että menen kyllä ensi vuonnakin, joko duuniin tai fiilistelemään. Ja Teurastamo, se on kyllä ihana!

2 kommenttia:

  1. Jotenkin niin surullista, kun helsinski yrittää olla niin new york... Missä omaperäisyys? Missä suomen kaunis ja ilmaisuvoimainen kieli? Missä olemme me? keitä me oikein olemme?

    VastaaPoista
  2. Tästä voi tietysti olla montaa mieltä. Mun Helsinki on tälläinen, eikä se ole samanlainen kuin New York. Oman murteeni eli stadin slangi on myös tätä, yrättämättä olla mitään muuta.

    VastaaPoista