sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Pinjatan nousu ja tuho


Aina sitä miettii, mitä skidien synttäreillä voisi olla huvitukseksi.

Kaverisynttärit on helpompia, ne vaan sitten järjestetään jossain, kuten meillä usein viereisessä Taitoliikuntakeskuksessa. 

Mutta pitäähän sitä juhlia skidin syntymäpäivää myös sukulaisten ja omien kavereiden kanssa. Joilla on myös paljon lapsia. Sinnekin täytyy jotain keksiä. Yleensä meillä on ollut ongintaa ja sitä suunnittelin myös tänä vuonna esikoisen synttärihuvitukseksi. Kunnes ihana ja taitava työkaverini Johanna, joka tekee pinjata-hauskuuksia, kertoi, että hänellä on yksi käyttämätön Ressu-pinjata. Jahuu!Tänä vuonna meillä oli siis Ressu-pinjata. Johanna oli rakentanut koiran vanhoista pizzalaatikoista ja muusta pahvista, paperimassasta ja kreppipaperista. Kierrätysmateriaalista pääosin siis.

Täytin koiran poraamalla saksilla pienen reiän sen peppuun(hih) ja tunkemalla sinne yksittäispaketoituja lakuja ja käärepaperissa olivia karkkeja. Ja sitten teipillä luukku kiinni.

Syömisen ja seurustelun aikana Ressu koristi pöytäämme. Lasten herkut olivat Ressun alla olevan koirankopin sisällä, aikuisilta piilossa. Kopin sivussa olevasta luukusta pienet kädet poimivat omia herkkuja.

Sitten siirryttiin ulos...Ajatus oli että takapihalla pinjata on helpompi hajoittaa, kun roskien kerääminen on siellä nopeampaa. Oli sovittu että jokainen lapsi (joita oli 12 kappaletta) saa pamauttaa pinjataa kerran. Andi aloitti.
Aikuiset katsoi. Ja kahdentoista iskun jälkeen Mari viimeisteli homman.
Skidiparvi kävi karkkien kimppuun.Siinä se on, pinjatan tuho.

Suosittelen ehdottomasti lastenjuhliin. Ja miksi ei työpaikkakemuihinkin. Aika terapeuttista oli sitä vähän hakata...

Ps. Näitä pinjatoita löytyy myös Forumin kauppakeskuksesta, mutta ne eivät ole niin hienoja kuin Johannan tekemät. Johanna on taiteillut niin Angry Birds, Mindcraft- kuin prinsessapinjatoita. Jos joku haluaa hankkia juhliinsa todella hienon pinjatan, ota yhteyttä minuun sähköpostitse, niin annan Johannan yhteystiedot, niin voi kysellä pinjataa Johannalta suoraan.

1 kommentti:

  1. Hieno piñata:) Venezuelassa asuessa tuli nähtyä tosi upeita tuollaisia,niitä oli joka lastenjuhlassa ja aina vähän suretti kun hieno juttu meni mäsäksi,no tippuihan sieltä karkkia;D

    VastaaPoista