tiistai 2. heinäkuuta 2013

Salaatti grillijuustolla&hunajamayolla

Arlan Grillijuusto oli uusi tuttavuus. Mietittiin mitä siitä tehtäsiin?

Tehtävä ei ollut vaikea. Kesäsalaatti siitä tuli.




Kasa salaattia (mielellään erilaisia), grillijuustoa paketti viipaleina. Kastikkeeseen majoneesia, hunajaa, suolaa, loraus makeaa omenasiideriä, pippuria, sitruunamehua. Kaikkea maun mukaan.

Sekoita kastike ja jätä viileään maustumaan. Pese ja revi salaatit. Paista kuumalla pannulla grillijuusto-viipaleet tai grillaa. Sitten vain juusto salaattipedin päälle ja hunajamajoneesia kaiken päälle. Jos paikalta löytyy melonia/mansikkaa/persikkaa, niin lisää salaattiin, minä söin mansikat vahingossa ennen salaattia.

Ps 1. Juuston sain entiseltäni kollegaltani Jussilta, kiitos Jussi. Sieltä tuli myös ihania Castellon juustoja, jotka ovat oivia oluen kanssa illanviettoihin ja maisteluun.
Ps. 2. Muista juustoista laitetaan lisää syksymmällä kun pimeät illat ja oluiden ja juustojen yhteisaika alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti