maanantai 27. kesäkuuta 2011

Iloisesti takaisin arkeen!

Jussi on ohi. Opimpa uuttakin, siitä myöhemmin. Mutta nyt arkisyötävää. Parasta sellaista.

Lempiruokaa lempilautasilta.

Munkkisaaren muhennos

1 pkt(400 g) marinoimattomia kanafileitä pilkottuna kuutioiksi
noin 100 g chorizoa viipaloituna
noin 0,5 l vettä
1 tlk ruskeita säilykepapuja huuhdottuna
1 sipuli kuutioituna
2 valkosipulinkynttä pienittynä
noin 2 rkl paprikajauhetta (ei tulista) Vinkvink: Chiliä voi lisätä myös jos haluaa!
Öljyä
Suolaa ja pippuria

Freesaa sipuli korkeaseinämisessä pannussa öljyssä. Lisää paprikajauhe, pyöräytä pannulla hetken sipulikuutioita paprikajauheessa. Lisää kanapalat, pyöräytä taas, niin että kanoihin tulee vähän paistopintaa. Lisää vesi. Anna kiehahtaa. Kuori vaahto lusikalla. Anna hautua noin 1/2 h tai kauemminkin.

Paahda paistinpannussa chorizoviipaleet, valkosipulinkynnet ja pavut. Lisää seos pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan (meillä suolataan vasta pöydässä). Anna hautua hetki. Tarjoa riisin tai rapeakuorisen leivän kanssa.

Meillä kaikki tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti