torstai 5. maaliskuuta 2015

Juustoja, olutta, viiniä ja lisäkkeitä


Vielä voi syödä juustoja. Sen verran tuolla ulkona on kylmä. Sovitaan niin.

Juustojen kanssa parasta on syödä erilaisia lisäkkeitä. Makeita sellaisia.



Paprikahilloke brielle. Nam. Ja juomaksi meillä kotona joko saison-olutta, vaikka Rekolan Luomu Funky tai puolikuivaa, oikeaa omenasiideriä.



Hunajalehtiset ja sinihomejuustoa. Yksi omista iki-suosikeista kuvassa, Camembert Blue Organic. Juomaksi aina hyvä IPA kuten Brooklyn EIPA. Tai tuhti portteri, Sinebrychoff Porter. Hyvä on myös Ruosniemen Panimon Vuorineuvos Imperial Stout.




Karamellipähkinät ja kova, kypsytetty juusto. Oi. Juomaksi meillä barley wineä, vaikka Malmgårdilta. Tähän sopii myös vahva, kuivan omenainen siideri.

Lisäkkeistä reseptit löytyvät Helsingin Uutisten sivuilta (klik), kuten myös omat ehdotukseni oluiden ja viinien yhdistämisestä juustoihin. (klik) Pari vinkkiä juustotastingiinkin on mainittu.

Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti